Boot Holland 2017

Boot Holland 2017

Jachtbemiddeling van der Veen pakt wederom groots uit op Boot Holland 2017

Boot Holland vaart voor de 27e keer voor de vloot uit en Jachtbemiddeling van der Veen is erbij!

Maar liefst 9 jong gebruikte, premium, motorschepen worden door Jachtbemiddeling van der Veen ten toon gesteld aan de verkoopsteiger. Op de grootste motorboten stand van Boot Holland 2017 wordt er flink uitgepakt met een Vacance Solide 28, Pikmeerkruiser 1350 OK Royal Exclusive, Combi Spiegelkotter 1350 OK, Vri-Jon Contessa 45 RX, Drait DeLuxe 42, Kok Kruiser 1200 NewLine, Pilot 38, WJH Vlet 1080 OK en Linssen Dutch Sturdy 320 AC. Ook  wordt ons gehele aanbod in fotopresentatie getoond in onze informatiestand.

Daarnaast presenteren wij u ook één van de twee Waterspoor 707 Tender sloepen die wij vanaf voorjaar 2017 in de verhuur hebben.

Met al dit moois zeker de moeite van een bezoek waard!!

Met gemiddeld ruim 150 motorjachten in de verkoop is Jachtbemiddeling van der Veen in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt. De meeste boten zijn te bezichtigen in de eigen verkoop haven te Terherne. Met maar liefst gemiddeld 130 motorjachten te koop op één haven terrein is Jachtbemiddeling van der Veen een van de drukst bezochte bemiddelaars in het land. Dankzij de vele bezoekers aantallen beschikt Van der Veen over een interessant, zeer uitgebreid en wisselend aanbod van motor jachten. Voor elk wat wils!

Dankzij vele jaren ervaring heeft u hier te maken met de specialist op het gebied van inkoop, verkoop en bemiddeling. Wat veel mensen niet weten is dat u bij Van der Veen ook terecht kunt voor onderhoud en reparatie van uw kostbare bezit. Ze beschikken over professionele monteurs en een uitmuntende scheepstimmerman die uw (aangekochte) jacht helemaal naar uw wensen kunnen aanpassen.

Voor een gedegen voorbereiding op het komende watersport seizoen kunt u terecht in de Keltenhal, hal 2, stand nummer 2067. Voor het volledige aanbod van Jachtbemiddeling van der Veen kunt u terecht op de informatie stand op stand nummer 2004.

Tot ziens op Boot Holland!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.