Samenwerking van der Veen Jachtbemiddeling en Vri-Jon DSA Yachts

Op de foto vlnr: Patrick Jonas en het echtpaar Anita en Evert Jansen.

Op de foto vlnr: Patrick Jonas en het echtpaar Anita en Evert Jansen.

Van der Veen Jachtbemiddeling en Vri-Jon DSA Yachts zijn een samenwerking aangegaan waarbij de krachten zijn gebundeld. In de praktijk betekent dit dat Vri-Jon DSA Yachts de bekende stalen Vri-Jon motorjachten bouwt en Van der Veen Jachtbemiddeling zich bezig houdt met de verkoop er van. Evert Jansen, directeur van laatstgenoemde onderneming: “Je ziet het vaker, dat jachtwerven ook jacht-bemiddeling er bij doen. Dat zou in ons geval betekenen dat we boten moeten gaan bouwen. Dat gaan we natuurlijk niet doen.” “Je moet doen waar je goed in bent”, zegt Patrick Jonas van Vri-Jon DSA Yachts, “en dat zijn wij in het bouwen van boten en niet zo in het verkopen er van.” Het is trouwens niet ondenkbaar dat deze nieuwe discipline in de toekomst wordt uitgebreid met de verkoop van nieuwe polyester boten en sloepen. Jansen, die vorig jaar het bedrijf overnam van de grondlegger: “We proberen het toch wat breder te trekken. Toen ik het overnam was de werkplaats volledig in dienst van de verkoop. Zonde, dan laat je wat liggen. Nu bedienen we iedereen. We verhuren met ingang van dit jaar ook sloepen. Kan best dat daar in de toekomst ook motorjachten bij komen.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.