Jachtbemiddeling v/d Veen | Bemiddeling
Na vele jaren ervaring en door het deskundige verkoopteam is Jachtbemiddeling Van der Veen het aanspreekpunt voor mensen die op zoek zijn naar motorjachten; kruisers, vletten en kotters.
15601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15601,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,nl

Bemiddeling

Jachtbemiddeling van der Veen is al jaren een begrip in de aan- en verkoop van motorjachten. Ons professionele verkoopteam zorgt voor een degelijke en klantvriendelijke afwikkeling van alle transacties. Dit alles in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Door gebruik te maken van tientallen websites, magazines in binnen- en buitenland worden de jachten uitgebreid gepresenteerd. Daarnaast zijn wij aanwezig op diverse nationale en internationale watersportbeurzen om onze bemiddelingsjachten aan te prijzen.

Sterk punt van Jachtbemiddeling van der Veen is onze verkoophaven Terherne. Hier liggen altijd tussen de 100 en 140 schepen in bemiddeling. Voor kopers interessant omdat er zoveel schepen te zien en te vergelijken zijn.

Ons verkoopteam staat klaar om u te begeleiden bij zowel de aankoop als verkoop van uw schip.

  • Bepalen van een reële vraagprijs op basis van de boot, staat van onderhoud en marktwaarde.
  • Overleg van de verkoopmogelijkheden.
  • Ligplaats in verkoophaven, minimale periode van 6 maanden op ‘no cure, no pay’ basis, eerste 3 maanden gratis.
  • Verkoopbrochure, inclusief foto reportage, promotie en mogelijkheid tot drone-film.
  • Promotie via internet en gedrukte watersportmagazines, op nationale en internationale watersportbeurzen.
  • Inruil naar afspraak mogelijk. Kortom: wij verzorgen de verkoop van uw boot van A tot Z